Istandusest lauale
Terroir to Table on veinimaailma mõiste, mille tähtsus omandab veinide olemuse ja eripära mõistmisel filmi jooksul üliolulise koha.
Vein ei ole ainult vein. See on töö ja kirg, mis ei lõpe kunagi. Vein on suhtlemine, hea seltskond ja toit ning meelte avanemine. Vein areneb ja muutub biodünaamilisemaks ning täiustuvad teadmised ja arusaamad inimkonna ajaloo kõige tsiviliseeritumast joogist.
„Istandusest lauale“ on teekond viinamarjaistandustesse, veinikeldritesse ja kallitesse köökidesse, kus pühendunud eksperdid otsivad täiuslikke kombinatsioone veini ja toidu vahel. Arvamust avaldavad professorid, toiduteadlased, sommeljeed, kokad, veinieksperdid ja enoloogid.
Film on sama lahe ja elegantne nagu kergelt jahutatud Pinot Noir lambalihaga või külm Chablis austritega.
Seansi juhatab sisse Bestwine´i sommeljee Juri Brattšik.